Forlaget Indian Hawk

Krystallen fra Atlantis.

Bagsidetekst til bogen:

I Karnaktemplets storslåede kultur finder arkæologen Viktor Johannesen i 1919 en gammel armring i guld med en mystisk tekst indgraveret.

Armringen gemmer på uanede energier, men det går først op for Viktor da han i et mørkt beduintelt sidder over for en gammel kvinde, der pludselig forvandles til en åndelig guide, som blandt andet fortæller, at armringen skal gå i arv.

I 2011 får den clairvoyante Liv Johannesen en besked, fra sin guide som vil påvirke hele jordens befolkning. Denne besked kan hun ikke overhøre. Armringen skal føres sammen med Krystallen fra Atlantis. Liv bliver presset fra mange sider i hendes omgangskreds og må alliere sig med sin ven for at få de opsigtsvækkende beskeder ført ud i livet.

En åndeløs spænding med store, dybe indsigter præger hele forløbet gennem bogen.

 

 

ANDMELDELSER:

Gitte Skov Skolebibliotekar:

Endnu en fantastisk oplevelse venter læseren af: Krystallen fra Atlantis (efterfølgeren til Dragemønten). Denne bog er svær at lægge fra sig og overrasker gang på gang sin læser. Masser af åndsvidenskabeligt stof gør bogen meget attraktiv og interessant for alle aldersgrupper.

Birgitte Læssøe Barfoed:

Hej. Jeg er ved at læse "Krystallen fra Atlantis". Har læst ca. 200 sider.

Den er den bedste bog, jeg længe har læst. Og jeg læser meget. Da jeg startede, tænkte jeg: Den er da let læst ! Det er den bare ikke! Jeg læser den i små bidder, da den sætter så fantastisk mange ting i gang inden i mig og jeg danner mængder af billeder inde i mit hoved. Den giver mig spændende drømme og jeg tænker på den i dagligdagen. Har anbefalet den til andre læsere.

Melissa Eliane Pedersen:

Det var skønt at finde disse to bøger, Dragemønten og Krystallen fra Atlantis!
De er skrevet så godt, og så spændende at man ikke kan lægge bøgerne fra sig. Hovedpersonerne er også godt beskrevet, så man ser det hele udspille sig. Meget levende skrevet!
Og så er der samtidig godt med information om den nye tid på jorden og de forandringer vi oplever i dag.
Tak for godt læsestof! Jeg glæder mig til den næste bog fra Jørgen Moranis.

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk