Forlaget Indian Hawk

Hopi-indianernes profeti

Bagsidetekst til bogen:

Under en rejse til hopi-indianernes reservat i Arizona får den clairvoyante Liv Johannesen en besked, som må og skal udføres. En besked, som hopiernes profetisten har talt om i hundredvis af år. Men alvorlige forhindringer hjemme i Danmark udsætter hendes  rejse.

En verdensomspændende organisation vil  forhindre Liv, hendes ven Sergio Arcani og antropologen     Christian Nørgaard i at udføre missionen. Mod alle odds rejser Liv og hendes venner alligevel ud på den skæbnesvangre tur, for at finde vejen til den indre Jord.

ANMELDELSER:

Hanne Bæk Jørgensen:

”Jørgen Moranis har gjort det igen. En fængslende og spændende bog med sans for detaljerne og i indførelsen i det spirituelle univers. Læseren kan forvente en spændingsroman der er meget svær at  lægge fra sig.”                                          

Pernille West-Nielsen:

Hopi-indianernes profeti er en spændende og spirituel roman med dragende fortællinger som bringer hele følelsesspektret i spil, og gør det vanskeligt at lægge bogen fra sig.

Du bliver ført på en fantastisk indsigtsfuld og spirituel rejse fra Danmark til hopi-indianerne i USA og videre til Indien og Tibet for at opleve en øget indsigt og forståelse, som er gemt i Jordens indre.

Bogen beskriver blandt andet det smukke i at være i tillid når vi  oplever livets udfordringer, at kunne erkende vores uvidenhed og at kunne give slip på det, der var, for at vokse med det som kommer. Sæt dig godt til rette og nyd denne spændingsroman med spirituel indsigt.                                                                            

                                                            

Naturligvis har jeg mit elskede persongalleri med i denne roman også. Liv, Sergio og så en ny hovedperson Antropologen Christian Nørgaard. I for et lille uddrag fra bogen her:

Eftersom det var lørdag, var redaktionen på Ny Transformation ubemandet og Liv og Christian havde det hele for sig selv.

De havde efterladt Livs Toyota tilbage i carporten og kørt i Christians gamle Kia.

”Nu skal du se.” sagde Liv og lagde det gamle kort hun havde fået i Keopspyramiden for nogle år tilbage, frem på det store redaktionsbord.

Christian var lige ved at skubbe Liv væk i begejstring over det pragtfulde stykke historie der i bogstaveligste forstand blev rullet ud foran ham.

Den udviskede tegningen forestillede to parralelle cirkler med cirka fem centimeters mellemrum. På den udvendige cirkel var tegnet overfladen af Jorden i silhuet med aftegninger af de store pyramider i Egypten, Kong Salomons Miner, Dero Caves, Mato Grosso, Iguassu Falls, Manus, Kentucky Mammoth Cave, Sipapu, Amantani og Mount Kailash. Fra alle de geografiske steder var der aftegnet tunneler dybt ned under dem til den underjordiske verden.

På indersiden af midtercirklen var aftegnet bjerge, have, skove og byer. Men mest interessant var måske den tegning der lignede rumfartøjer. En base af en slags.

På Nordpolen og Antarktisk var der tegnet store indgange. Faktisk forstillede kortet to store tykke parenteser der var skubbet sammen. Inde i midten var der tegnet en sol.

Midt i det hele var tegnet et svastika-kors næsten usynligt.

Alle stednavne og områder var udførligt optegnet med hieroglyffer.

”De hieroglyffer kan vi få oversat. Jeg kender en person inde på Københavns Hovedbibliotek der kan det der.” sagde Christian som det første.

”Det behøver vi ikke.” svarede Liv og tog en seddel frem med oversættelse og henvisninger til de enkelte steder hvorefter hun fortsatte. ”Hehewuti har et tilsvarende kort som jeg har fået lov til at se. Derfra har jeg taget notater.”

Christian så undrende på Liv. ”Hehewuti!” gentog han.

”Ja, en shaman jeg har lært at kende da jeg var i Arizona. Hun har et kort magen til det her, brændt ind i et grævlingeskind.”

Liv og Christian satte sig sammen i receptionens enlige sofa med hver sin kop te.

”Der findes nogle gamle hypoteser og legender om den indre jord.” indledte Christian da han havde taget en slurk af teen. ”Vil du høre om dem?”

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk